کانادا رادار کوانتومی می سازد

به گزارش کوه سفید، کانادا 2/7 میلیون دلار برای توسعه رادار کوانتومی سرمایه گذاری می نماید که می تواند هواپیماهای سری و نامرئی را شناسایی کند.

کانادا رادار کوانتومی می سازد

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری خبرنگاران از DailyMail، محققان در کانادا در حال توسعه سیستم رادار کوانتومی هستند که می تواند هواپیماها و موشک های سری در آسمان را شناسایی کند.

هدف از این پرژوه 2/7 میلیون دلاری که با سرمایه گذاری وزارت دفاع این کشور اجرا شده، دستیابی به تکنیکی به نام روشنایی کوانتومی است. این تکنیک می تواند اشیای نامرئی را شناسایی کند که با سیستم های امواج رادیویی معمولی قابل دیدن نیستند.

محققان از فوتون های مرکب استفاده کردند تا موقعیت یک هواپیمای سری را شناسایی نمایند. به گفته آنها، این سیستم می تواند یک هواپیما را بدون آن که خلبانش متوجه گردد، شناسایی کند.

هواپیماهای سری مجهز به سیستم هایی هستند که شناساگرها را با استفاده از نویزهای مصنوعی مسدود می نمایند. همچنین در ساخت این هواپیماها از رنگ و طراحی های مخصوص استفاده می گردد تا مانع از کار شناساگرهای رادیویی گردد.

به گفته دانشمندان دانشگاه واترلو، تعدادی عوامل زیستی نیز وجود دارد که می تواند سیستم های رادیویی را به چالش بکشد و در کارشان اختلال ایجاد کند.

جاناتان باو، یکی از اعضای موسسه محاسبات کوانتومی، در این باره می گوید: در قطب شمال، آب و هوای فضایی مانند توفان های ژئومغناطیسی و تشعشعات خورشیدی در عملکرد رادارها اختلال ایجاد می نمایند و شناسایی اشیاء را دشوارتر می نمایند.

وی در ادامه اضافه نمود: با کنار گذاشته شدن رادارهای سنتی، رادارهای کوانتومی، روی کار می آیند. سیستم های جدید می توانند از این نویزهای مزاحم بگذرند و اشیایی را شناسایی نمایند که به صورت طراحی شده اند که قابل شناسایی نباشند.

رادارهای کوانتومی مبتنی بر اصول کوانتوم مرکب هستند. در اصول کوانتوم مرکب، دو فوتون یک جفت متصل را حتی از فاصله بسیار دور ایجاد می نمایند.

این سیستم یکی از فوتون ها را بیرون می فرستند و جفت دیگر عقب می ماند.

طبق گفته های محققان، این سیستم می تواند به صورت گسترده ای دقت در محیطی با نویزهای پیش زمینه زیاد را افزایش دهد. اما انجام چنین کاری احتیاج به روشی برای فراوری فوتون های مرکب دارد.

باو گفت: هدف پروژه ما ساخت منبعی است که بتوان با فشردن یک دکمه فوتون های مرکب فراوری کند.

مترجم: هانا حیدری

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 28 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 501

به "کانادا رادار کوانتومی می سازد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کانادا رادار کوانتومی می سازد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید