نمره کیفیت انواع نان سنتی در دی ماه سال جاری چند بود؟
به گزارش کوه سفید، تهران (پانا) - رئیس مرکز پژوهش های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت طی 10 ماهه امسال 9 هزار و 796 نمونه انواع نان سنتی مورد آنالیز قرار گرفته است که میانه کیفیت این نوع نان ها 86.1 درصد گزارش شده و در محدوده کیفیت خوب قرار گرفته است.
به گزارش شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدرعلی نصر اضافه نمود: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نان ها در سرتاسر کشور به دست آمده، میانگین کیفیت نان سنگک 88 درصد، نان بربری 88 ردصد، نان تافتون 82 درصد و نان لواش 87 درصد برای 10 ماه از سال گزارش است.
رییس مرکز پژوهش های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان می دهد.
نصر افزود: کیفیت انواع نان تولیدی در امسال نسبت به سال گذشته، فرایند ثابتی را طی نموده است.
وی بعلاوه از آزمایش 9 هزار و 191 نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور اطلاع داد.
رئیس مرکز پژوهش های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان داشت: میانگین PH نان سنگک 5.6، نان بربری 5.7 و نان تافتون و لواش هر کدام 6 درصد بوده است و استاندارد آن در محدوده اعداد پنج و 6 واقع شده است.
منبع: خبرگزاری پانا