ایران به باشگاه تولیدکنندگان الکتروموتور های فوق سنگین وارد شد

به گزارش کوه سفید، مدیرعامل شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو) از خودکفایی در فراوری الکتروموتور 4 مگاواتی که تا پیش ازاین دانش فنی آن در اختیار چند کشور اروپایی بود خبرداد.

ایران به باشگاه تولیدکنندگان الکتروموتور های فوق سنگین وارد شد

به گزارش خبرنگار مالی خبرنگاران، طبق یکی از قوانین فیزیک موسوم به قانون فارادی، میدان های مغناطیسی متحرک منجر به القای جریان الکتریکی درون اجسام رسانا می شوند و بالعکس جریان های الکتریکی موجود درون اجسام رسانای متحرک، موجب القای میدان مغناطیسی در اطراف جسم رسانا خواهند شد. این قانون ریشه اختراع همه موتورهای الکتریکی است و موجب تبدیل انرژی الکتریکی به حرکت و انرژی مکانیکی است. در دنیای امروز، تقریباً تمام کسب وکار ها به حرکت دادن جسمی از موقعیتی به موقعیت دیگر احتیاج دارند. مانند لوازم خانگی که قطعات متحرک مختلفی دارند تا خطوط فراوری کارخانه ها. موتورهای الکتریکی انرژی جریان برق را به حرکت دورانی تبدل می کنند. سایر حرکت های لازم مانند حرکت های رفت وبرگشتی، خطی و ... به وسیله فرایندهای مکانیکی قابل ایجاد است. کاربرد موتورهای الکتریکی در صنایع مختلف به حدی زیاد است که شاید بتوان به جرئت گفت فقط کسب وکارهای تماماً اینترنتی یا مجازی هستند که احتیاجی به موتورهای الکتریکی ندارند.

معدود کشورهای دنیا دانش فنی فراوری سنکرون های 4 مگاواتی را دارند

محمد رستمی مدیر عامل جوان یکی از شرکت­های فعال در زمینه فراوری الکتروموتورهای سنگین و فوق سنگین است که در مصاحبه با خبرنگار مالی خبرنگاران از اهمیت این صنعت و شرایط کشورمان در فراوری انواع الکتروموتورها می گوید. وی در خصوص موفقیت اخیر شرکت ماشین های الکتریکی جوین در حوزه تحریم شکنی می گوید: احتیاج مبرم کشور به الکتروموتورهای صنعتی و عدم دسترسی آسان به این تجهیزات، متخصصان شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو) را واداشت تا با اراده و تکیه بر دانش و مهارت متخصصان خود اقدام به فراوری سنکرون های 4 مگاواتی که کاربرد حیاتی در صنایع مس کشور دارد کنند. رستمی در خصوص اهمیت این دستارد اضافه کرد: موفقیت در فراوری این محصول علاوه بر تحقق خودکفایی، ایران را در جمع معدود کشورهای با توان فراوری این دستگاه قرار داد. با حمایت از صنایع فراوری الکتروموتور کشو؛این گام عظیم می تواند برای الکتروموتورهای تخصصی در صنایع دیگر نیز برداشته گردد و ایران را به قطب فراوری الکتروموتور در منطقه و حتی دنیا مبدل کند.

جمکو، عظیم ترین فراوریکننده انواع الکتروموتورهای صنعتی ایران

محمد رستمی- مدیرعامل شرکت جمکو - عنوان می­کند: این شرکت امروز می­تواند انواع الکتروموتورهای سبک، سنگین، فوق سنگین و خاص را در هشت کارگاه مجهز و توانمند خود فراوری نماید. ظرفیت فراوری سالانه 350 مگاوات با پتانسیل فراوری تا 1200 مگاوات از ظرفیت و قدرت جمکو حکایت دارد. مضافاً اینکه کارآفرینی برای چهارصد نفر به طور مستقیم و 5000 نفر به طور غیرمستقیم از ثمرات فعالیت این شرکت بوده است. رستمی ادامه داد: در آینده نزدیک به امید خدا برنامه افزایش فراوری و برقراری شیفت دوم کارخانه می تواند ظرفیت اشتغال مستقیم را به عدد 600 تا 650 نفر برساند.

افتخار صادرات محصول، خدمات و فناوری

این مدیر عامل جوان شرکت فراوریکننده الکتروموتورهای سنگین و فوق سنگین، در خصوص مزیت رقابتی این صنعت در ایران بیان داشت: مدیریت هدف دار و اعتماد به نیروهای جوان و بومی سازی فناوری نه تنها شکست تحریم و حرکت به سوی خودکفایی را در شرکت جمکو پی داشته، بلکه توانسته شاخص ترین الکتروموتورهای صنعتی که تا به امروز به صورت انحصاری توسط شرکت های اروپایی فراوری می شد را نیز با قیمت تمام شده پائین­تر فراوری کرده و قدرت علمی و عملیاتی متخصصان ایران را به رخ رقبای تجاری بکشد. توانایی در فراوری و ارائه خدمات برتر در حوزه تخصصی، جمکو را به صادرکننده محصول، خدمات و فناوری تبدیل کرده است؛ به طوری که تا به امروز تعمیر و اورهال تعداد زیادی از الکتروموتورهای نیروگاه های کشورهای همسایه به دست متخصصان توانمند این شرکت اجرا شده که ارزآوری قابل قبولی برای کشور داشته است.

بنا به اظهارات رستمی مدیرعامل شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو): فراوری موتور و کمپرسور یخچال نیز به عنوان یک احتیاج اساسی کشور باعث شده تا این شرکت ساخت این محصولات را نیز در دستور کار خود قرار دهد. علاوه بر آن فراوری الکتروموتور ضد انفجار 220 کیلووات که احتیاج مبرم و گلوگاه جایگاههای گاز CNG کشور است. توسط متخصصان جوان این شرکت دنبال می گردد که در صوت دستیابی به این دانش فنی، جمکو برای اولین کشور را از واردات این محصول نیز بی احتیاج خواهد نمود.

غلبه بر تحریم­ها، نتیجه اعتماد به جوانان متخصص داخلی

بنابراین می­توان گفت تحریم برای جوانان ایران نیروی محرکه ای است تا بتوانند قابلیت ها و توانایی های خود را اثبات کنند و در این عرصه مدیران ارشد کشور با اعتماد و اطمینان به این جوانان می توانند گامی عملی در راستای شعار ما می توانیم بردارند. این عمل همان طور که نمونه های متعددی در کشور می توان برای آن مثال زد، استقلال مالی در صنعت، خودکفایی، کارآفرینی و درنهایت امید و رونق فراوری را در پی خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 3 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 704

به "ایران به باشگاه تولیدکنندگان الکتروموتور های فوق سنگین وارد شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایران به باشگاه تولیدکنندگان الکتروموتور های فوق سنگین وارد شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید