ایلان ماسک به کارمندان به جای مانده در توییتر سهام پاداش می دهد
به گزارش کوه سفید، ایلان ماسک در ایمیلی به کارمندان توییتر اعلام نمود که نیرو های به جای مانده در این شرکت در تاریخ 4 فروردین ماه اندازه قابل توجهی پاداش در قالب سهام دریافت می نمایند. این مشوق در شرایطی برای کارمندان این شبکه اجتماعی در نظر گرفته شده است که بسیاری از پرسنل توییتر در ماه های اخیر از کار بیکار شده اند.
ایلان ماسک ظاهراً در یادداشتی به کارمندان به جای مانده توییتر اعلام نموده است که به آن ها پاداشی چشمگیر تعلق خواهد گرفت.
ایلان ماسک در ایمیلی به کارمندان توییتر اظهار داشت که نیرو های به جای مانده در این شرکت در تاریخ 4 فروردین ماه اندازه قابل توجهی پاداش در قالب سهام دریافت می نمایند. این مشوق در شرایطی برای کارمندان این شبکه اجتماعی در نظر گرفته شده است که بسیاری از پرسنل توییتر در ماه های اخیر از کار بیکار شده اند.
براساس یادداشتی داخلی که به وسیله خبرگزاری ورج مشاهده شده، ماسک به کارمندان توییتر گفته است: در هفته گذشته، با استفاده از تمام بازخورد هایی که می توانستیم از کل شرکت گردآوری کنیم، یک بازبینی سازمانی سخت را با تمرکز بر بهبود عملیات های آینده تکمیل کردیم. کسانی که به جای مانده اند، در نظر اطرافیانشان بسیار ارزشمند هستند. بر همین اساس، کارمندان فعلی مبتنی بر عملکرد خود پاداش بزرگی را در قالب سهام دریافت خواهند کرد.
کارمندان توییتر براساس عملکرد خود پاداش سهام می گیرند
این یادداشت کوتاه تحت عنوان پاداش عملکرد به اشتراک گذاشته شده و ظاهراً اولین پیغام مستقیم ایلان ماسک به کارمندان، پس از تعدیل صد ها نفر از نیرو های این شرکت است. وب سایت ورج ادعا می نماید که مجموع تعداد کارمندان فعلی این شرکت به کمتر از 2000 نفر رسیده است؛ درحالی که این رقم پیش از ورود ماسک حدود 7500 نفر بود.
یکی از کارمندان توییتر که اخیراً از این شرکت اخراج شده است، می گوید ایلان ماسک دست به تعدیل نیروی گسترده زد تا با کمترین تعداد کارمندان فعالیت های این شبکه اجتماعی را پیش ببرد و به نظر می رسد که این کار تا زمان سودآوری ادامه خواهد داشت.
ماسک چند ماه پیش در پیغامی به کارمندان توییتر اظهار داشت که باید برای دوران سخت کار در این شبکه اجتماعی آماده شوند یا با شغل خود خداحافظی نمایند. او در هفته های اخیر بسیاری از سیستم های داخلی توییتر ازجمله اسلک و گوگل چت را از دسترس کارمندان خارج کرد. درنتیجه، حالا به سختی می توان متوجه شد که درون این سازمان چه اتفاقاتی درحال رخ دادن است.
منبع: دیجیاتو
منبع: فرادید