طرز تهیه ران مرغ سوخاری به شیوه رستوران ها

به گزارش کوه سفید، اگر به غذاهای فست فودی علاقه دارید، بهتر است ران مرغ سوخاری را امتحان کنید. زیرا در فهرست انواع سوخاری این غذا محبوبیت زیادی دارد و البته سالم تر از سایر فست فودها است. ران مرغ به صورت سوخاری، در تمام کشورهای جهان سرو می گردد و البته رسپی های مختلفی دارد. یکی از برترین رسپی ها مربوط به KFC است.

طرز تهیه ران مرغ سوخاری به شیوه رستوران ها

در این مطلب طرز تهیه ران مرغ سوخاری را با یک روش ساده و سریع در اختیارتان قرار می دهیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و از طعم بی­نظیرش لذت ببرید. در جدول زیر می توانید اطلاعات مربوط به این غذا را مشاهده کنید:

ران مرغ سوخاری

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی1 تا 2 ساعت
زمان پخت غذابین 15 تا 20 دقیقه
میزان سختیمیانه

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با پوست

ران مرغ سوخاری با پوست، گوشت لطیف و آبدارتری نسبت به مدل های دیگر دارد. به همین دلیل در بیشتر رستوران ها با این رسپی طبخ می گردد. ترکیب اصلی این غذا، ران مرغ، پودر سوخاری و البته ادویه هایی­ است که طعم آن را بهتر می نماید. بعلاوه اگر آن را در کنار پوره سیب زمینی یا سایر سبزیجات سرو کنید، طعم بسیار متفاوتی را ایجاد خواهد نمود.

  • پیشنهاد می کنیم پیش از آشپزی این غذای خوشمزه بلاگ گرفتن سردی مرغ را از همین مجله بخوانید.

مواد لازم در طرز تهیه ران مرغ در ماهیتابه

مواد لازم برای تهیه این فست فود سالم در جدول زیر نشان داده شده است.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
ران مرغ با پوستیک کیلو
تخم مرغ2 عدد
شیر6 قاشق غذاخوری
پودر سیر3 قاشق چایخوری
پودر پیاز5 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه میزان کافی
آرد سوخاری6 قاشق غذاخوری
آرد معمولی1/5 پیمانه
روغنبه میزان احتیاج
لیمو ترشیک عدد

مراحل طرز تهیه ران مرغ سرخ شده و سوخاری

طرز تهیه ران مرغ سرخ شده مانند طرز تهیه مرغ پاپ کورنی ساده است و کافیست مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: در ابتدا مرغ ها را شسته و خشک کنید. سپس آن ها را در داخل یک ظرف ریخته و همراه با آب لیموترش، نمک، فلفل سیاه و قرمز مخلوط نموده و اجازه دهید مواد حدود یک تا دو ساعت استراحت نمایند.
  • مرحله دوم: در این مرحله تخم مرغ و شیر را در یک ظرف مخلوط نموده و کمی نمک به آن اضافه کنید. در ظرف دیگر نیز باید مواد خشک مانند آرد سفید، آرد سوخاری و ادویه ها با هم ترکیب شوند.
  • مرحله سوم: اکنون نوبت درست کردن مرغ سوخاری است. مرغ های مرینیت شده را از یخچال خارج نموده و هر تکه مرغ را در مخلوط آرد بغلطانید. به طوریکه تمام قسمت های آن ها به آرد آغشته شوند. سپس به خوبی تکان دهید تا آرد اضافه ای روی مرغ ها باقی نماند.
  • مرحله چهارم:در این مرحله مرغ های آردی را در مخلوط شیر و تخم مرغ فرو نموده و مجدد در مخلوط آرد بغلطانید.
  • مرحله پنجم: در یک ماهیتابه یا قابلمه گود، تا ارتفاع 3 سانتی متر روغن سرخ کردنی بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ گردد. سپس مرغ ها را داخل روغن ریخته و بین 15 تا 20 دقیقه، اجازه دهید هر دو طرف آن به خوبی سرخ شوند. در این حالت حرارت باید میانه باشد.
  • مرحله ششم: اکنون ران مرغ سوخاری شما آماده است و می توانید آن را در کنار سیب زمینی سرخ شده یا سایر چاشنی و سس های مورد علاقه خود میل کنید.

نکتهاول: اگر می خواهید این غذا کالری کمتری داشته باشد، باید آن را در فر یا سرخکن های رژیمی که احتیاج به روغن ندارند، آماده کنید.

نکته دوم: با تمام قسمت های مرغ مانند سینه، بال و… می توان این غذا را درست کرد. اما حتما باید سایز آن ها میانه باشد تا خوب پخته شوند.

هم چنین می توانید مقاله طرز تهیه مرغ سوخاری را در مجله خبرنگاران مطالعه کنید.

طرز تهیه ران مرغ مجلسی زعفرانی با طعم عالی

ران مرغ مجلسی بسیار پرطرفدار است و البته روش­های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد. اما ساده ترین روش پخت این غذا، با استفاده از فر انجام می­گردد. فقط در طرز تهیه ران مرغ سوخاری به صورت مجلسی، علاوه بر طعم، بهتر است به شکل و ظاهر غذا هم توجه ویژه کرد. برای تهیه این غذا کافی است تکه های ران را با نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران طعم دار کنید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا استراحت نمایند. فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد.

در یک ظرف مناسب پیاز و هر نوع سبزیجات دلخواه دیگری مانند هویج، فلفل دلمه، گوجه و… را حلقه نموده و بچینید. مرغ ها را روی سبزیجات قرار داده و در صورت تمایل کمی روغن روی آن ها بمالید. سپس سینی را داخل فر قرار دهید.

پس از گذشت یک الی دو ساعت، رب گوجه فرنگی را با آب مخلوط نموده و به ظرف اضافه کنید و تا زمان پخت کامل گوشت ها، درب فر را ببندید. در سرانجام نیز می توانید گریل فر را روشن کنید تا سطح مرغ ها کاملا برشته و طلایی گردد. این غذا به همراه برنج یا سبزیجات، بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد بود.

طرز تهیه آرد سوخاری با نان باگت

طرز تهیه آرد سوخاری برای این غذا می­تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال آرد سوخاری را نیز می توان با نان باگت در منزل درست کرد. برای اینکار ابتداد نان باگت را برش زده و روی سینی فر بچینید. دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ده دقیقه زمان ضروری است تا نان ها برشته شوند. اکنون می توانید سینی را خارج نموده و با یک غذاساز، نان ها را در میزان دلخواه خرد کنید تا آرد سوخاری آماده گردد.

ران مرغ سوخاری، غذایی سالم و خوشمزه

در این مطلب با طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی آشنا شدید و می توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید. البته افرادی که شاغل هستند و زمان کافی برای پخت این نوع غذاها را ندارند، می توانند به وسیله سرویس سفارش غذا خبرنگاران ، ران مرغ یا هر نوع غذای سوخاری دیگری را به صورت آنلاین سفارش دهند و ظرف مدت کوتاهی درب منزل خود تحویل بگیرند.

در سرانجام، شما هم اگر دستور تازه و ساده ای از پخت غذا با مرغ دارید، حتما آن را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 5 بهمن 1403 بروزرسانی: 5 بهمن 1403 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 2075

به "طرز تهیه ران مرغ سوخاری به شیوه رستوران ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ران مرغ سوخاری به شیوه رستوران ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید