این نشانه ها می گوید گیاهان شما تشنه هستند
به گزارش کوه سفید، اگر آب در زمان مناسب به گیاه نرسد پس از مدتی با علائم تشنگی گیاه روبرو خواهید شد. یکی از شایع ترین علائم تشنگی گیاه زردشدن برگ های آن است.
بی شک نگهداری گل و گیاه در آپارتمان هم حالمان را خوب می نماید و هم به تصفیه هوای اتاق یاری می نماید، اما همانقدر که آن ها به بهتر کردن حال ما با سرسبزی و زیبایی خود یاری می نمایند، ما نیز در قبال آن ها مسئولیت داریم. در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا به نشانه های تشنه بودن گیاه آپارتمانی می پردازیم.
نشانه های تشنه بودن گیاه آپارتمانی
بنابراین بهتر است شما برای اینکه گیاهانتان تشنه نمانند به موقع آن ها را آبیاری کنید و از طرفی با علائم تشنگی گیاه و چگونگی آبیاری صحیح آن آشنا شوید. زیرا کم آبی و کمبود رطوبت به گیاهان تان آسیب می زند.
میزان آبیاری گیاهان
زمانی که سطح خاک تا چند سانتی متر خشک باشد باید گیاه را آبیاری کنید. شما باید گیاهان را طوری آبیاری کنید که هم تمامی سطح خاک مرطوب شود و هم میزان کمی آب در زیر گلدانی جمع شود. این یعنی آب به طور کامل به ریشه های گیاه رسیده است. البته برای اینکه ریشه گیاهان شما دچار پوسیدگی نشود حتما آب زیرگلدانی را خالی کنید.
بعلاوه تعداد آبیاری گیاه در هفته هم بستگی به فصل دارد. معمولا در تابستان خاک گیاهان به سرعت خشک می شود و احتیاج به آبیاری مجدد با فاصله کمتر پیدا می نماید، زیرا در این فصل دمای هوا بالاست و آب گیاه به سرعت تبخیر و خشک می شود، در حالی که در زمستان سرعت تبخیر پایین است و همین موضوع سبب می شود تا فاصله آبیاری به علت کاهش دما بیشتر شود. برای اینکه خانه خود را زیبا کنید به مطلب 9 چیزی که هرگز نباید در اتاق خواب نگه دارید سر بزنید.
علائمی که نشان می دهد گیاهتان تشنه است
در هر صورت اگر آب به موقع به گیاه نرسد پس از مدتی با علائم تشنگی گیاه روبرو خواهید شد. این علائم شامل پژمرده و بی حال شدن گیاهان، ترک خوردن خاک، زرد شدن و تغییر رنگ برگ گیاهان، کاهش سرعت رشد برگ ها و ساقه ها، ریختن شکوفه ها و غنچه ها، زرد شدن نوک برگ ها، پیچ خوردگی برگ و غیره است.
بعلاوه یکی دیگر از نشانه های گیاهانی که دچار کم آبی و تشنگی شده اند، این است که میزانی از ریشه های گیاه در سطح خاک دیده می شود. اما زرد شدن برگ ها، یکی از شایع ترین علائم تشنگی گیاه است. وقتی برگ های گیاه به این حالت می رسد کم کم بی حال می شود و پس از مدتی آغاز به ریختن می نماید.
درمان گیاه تشنه
بهتر است به محض تماشا چنین علامتی گیاه را به سرعت آبیاری و برگ های زرد آن را جدا کنید. با این کار معمولا گیاه پس از چند روز دوباره به حالت اول باز می شود. حتی می توانید گیاه را حمام کنید. با این روش هم برگ ها حسابی مرطوب شده و هم خاک سیراب می شود.
پیشنهاد مطالعه: مطلب این فرش های رنگی را در خانه بدوزید +ویدیو را بخوانید.
منبع: پیام دلتا