برگزاری اجلاس بین المللی مناقشات نظامی معاصر: درس های عبرت در تاشکند
به گزارش کوه سفید، اجلاس بین المللی مناقشات نظامی معاصر: درس های عبرت با حضور کشورهای مختلف در تاشکند پایتخت ازبکستان شروع به کار کرد.
به گزارش خبرنگار خبرنگاران در تاشکند، اجلاس بین المللی مناقشات نظامی معاصر: درس های عبرت با حضور کشورهای مختلف در تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار گردید.
سرتیپ بهادر قربان اف وزیر دفاع ازبکستان در مراسم افتتاحیه این گفت: اگر در گذشته اهداف سیاسی در مناقشات نظامی فقط به وسیله رویارویی مسلحانه به دست می آمد، امروز این امر به وسیله رسانه ها انجام می گیرد.
وزیر دفاع ازبکستان گفت: اوضاع نظامی، سیاسی در دنیا با پیچیدگی ها و تناقضاتی همراه است که تحت تاثیر تشدید جریانات ژئواستراتژی و برقراری سیستم جدید تامین امنیت دنیای و منطقه ای توسعه می یابد.
قربان اف گفت: جامعه دنیای کوشش می نماید فرمول موثر حل و فصل مناقشات نظامی را پیدا کند امروز مناقشات نظامی در تمام زمینه های فیزیکی و همچنین در فضای اطلاع رسانی-ایدئولوژی و فضای سایبری انجام می گیرد.
به گفته وی هم اکنون در مناقشات معاصر رسانه ها و فضای اطلاع رسانی از صندلی خاصی برخوردار است.
وزیر دفاع ازبکستان گفت: سازمان های بین المللی تروریستی تهدیدات جدیدی هستند و با به دست آوردن امکانات باورنکردنی چهره جدیدی کسب کردند.
وی یادآوری کرد: امروز آنها قادر هستند تمامیت ارضی کشورها و ثبات منطقه را به خطر بیاندازند به همین دلیل در حال حاضر جریانات تنظیم مکانیزم های عملی همکاری های بین المللی در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی صورت می گیرد.
قربان اف گفت: ازبکستان از پروسه تنظیم اسناد حقوقی در مبارزه با تروریسم بین المللی استقبال می نماید همزمان با این، نتایج عملی را می توان فقط به وسیله ایجاد سیستم دنیای همکاری های همه جانبه در چارچوب سازمان ملل متحد و دیگر سازمان های بین المللی به دست آورد.
وزیر دفاع ازبکستان بار دیگر تکرار کرد: تاشکند به اصل حل و فصل صلح آمیز و غیرنظامی مناقشات پایبند است.
قربان اف در سرانجام با اشاره به اهمیت گفت وگوهای موثر کشورها و کارشناسان بین المللی برای تبادل افکار و تجربیات تاکید نمود: همزمان با این ابعاد مناقشات نسل جدید مبنی بر تشدید تروریسم بین المللی، وخیم تر شدن اوضاع اجتماعی-اقتصادی در بسیاری از کشورها، افزایش بحران ها در دنیا و همچنین توسعه اشکال جدید مبارزه های غیرنظامی و مسلحانه ما را وادار می نماید برای تهدیدات جدید امنیتی آماده باشیم.
در این نشست نمایندگان سازمان امنیت و همکاری اروپا، جامعه کشورهای مستقل مشترک المنافع، سازمان ملل متحد، صندوق بچه ها سازمان ملل متحد (یونیسف)، ساختار منطقه ای ضد تروریسم سازمان همکاری شانگهای، کمیته بین المللی صلیب سرخ، دانشگاه های نظامی انگلستان، آلمان، هند، ایتالیا، چین، کره جنوبی، روسیه، بلاروس، آذربایجان و کشورهای آسیای مرکزی شرکت کردند.
انتهای پیغام/.
منبع: خبرگزاری فارس