برترین ورزش ها برای بچه ها معتاد به اینترنت

به گزارش کوه سفید، خبرنگاران - ترجمه از پردیس بختیاری: امروزه بچه ها زمان زیادی را صرف نشستن پای تلویزیون یا استفاده از تبلت و موبایل می نمایند. اگر چه استفاده از تکونولوژی برای بچه ها بسیار مجذوب کننده است اما تماشای این عادت بچه ها برای پدر و مادرها هیچ لذتی ندارد. با وجود این که بچه ها تنها هنگام استفاده از تکنولوژی ساکت می نشینند اما به علت آسیبی که این عادت به جسم و فکر آنها می زند، خانواده ها باید در پی راهی برای جبران آن باشند. برای این که بچه ها به علت نشستن های زیاد دچار چاقی، بیماری یا حتی افسردگی نشوند، ورزش برترین راهکار است.

برترین ورزش ها برای بچه ها معتاد به اینترنت

این که از بچه ها بخواهید گوشی یا لپ تاپ خود را کنار بگذارد و ورزش کند، کار ساده ای نیست. به احتمال زیاد کودک شما برای بیرون رفتن از خانه و تحرک داشتن مقاومت می نماید، از این رو باید در پی ورزشی باشید که مورد علاقه اوست. راه رفتن روی تردمیل و طناب زدن را فراموش کنید. در ادامه برترین ورزش هایی را که می توانید به کودک تان پیشنهاد دهید، به شما معرفی می کنیم.

طناب کشی

بچه ها عاشق ورزش های رقابتی هستند. طناب کشی یکی از ورزش هایی ست که می تواند کودک تان را سر ذوق بیاورد. این ورزش ماهیچه های بدن کودک شما، به خصوص عضلات دو سر بازو و ماهیچه ساق پا را قوی می نماید. این ورزش نه تنها روی اندام فرزند شما تاثیر مثبت دارد، بلکه همکاری در کار گروهی را نیز به او یاد می دهد. اگر می خواهید هیجان بیشتری به ماجرا دهید، پس از یک روز بارانی این برنامه را بچینید. بازی در زمین گلی نه تنها بچه ها را به هیجان می آورد، بلکه ثابت شده که دارای زمین گلی دارای باکتری هایی با نام Mycobacterium vaccae ست که برای بدن مفید می باشد.

کاراته

یکی دیگر از ورزش های محبوب بچه ها، کاراته است. این ورزش فواید زیادی دارد: اعتماد به نفس، انعطاف پذیری و تمرکز بچه ها را بالا می برد. کاراته باعث می گردد که کودک شما میان چشم و دست هایش هماهنگی ایجاد کند، تعادل داشته باشد و زیر فشار آرامش خود را حفظ کند... آیا از یک ورزش انتظاری بیش از این دارید؟ از آنجا که کودک شما تحت تاثیر تکنولوژی، تحرک زیادی ندارد، برای باز شدن فکر و تقویت عضلات اش، این ورزش را به او پیشنهاد دهید.

صخره نوردی

صخره نوردی یکی از برترین ورزش ها برای ساخت عضله است. تمام عضلات، از عضلات دست گرفته تا پا و... در این ورزش فعال خواهند شد. علاوه بر آن، مهارت استراتژیک کودک تان نیز به علت این که باید حرکات بعدی را پیش بینی و برای آنها برنامه ریزی کند، تقویت می گردد. ثابت شده که صخره نوردی، تاثیر مثبتی روی افسردگی، عصبانیت و عزت نفس دارد.

شنا

شنا برای هر فردی در هر سن و سالی که هست، مناسب است. بچه ها نیز از این قائده مستثنی نیستند. این ورزش آبی، انعطاف پذیری فرد را بالا برده و در ساخت ماهیچه موثر است. بچه ها نیز از این که در استخر بازی نمایند، لذت می برند. تحقیقات نشان داده که شناگران 50% کمتر از افراد دیگر در خطر ابتلا به مرگ هستند. بنابراین اگر می خواهید که فرزندتان طول عمر بیشتری داشته باشد، از همین ابتدا او را در کلاس های شنا ثبت نام کنید.

ژیمناستیک

ژیمناستیک یکی از سازگارترین ورزش ها برای بچه ها است. انعطاف پذیری، هماهنگی، عملکرد شناختی، کنترل اندام ها و... از فواید این ورزش به شما می آیند. از آنجا که بچه ها این ورزش را گروهی انجام می دهند، احساس کسالت یا خستگی نمی نمایند. شما نمی خواهید که از بچه ها یک ورزشکار حرفه ای بسازید، اما می توانید در این سن بدن او را برای ورزش های دیگر در آینده آماده کنید.

تنیس

تنیس ورزشی ست که اعتماد به نفس فرزند شما را بالا می برد و کار تیمی و رقابتی را به او می آموزد. علاوه بر آن مهارت استراتژیک او نیز تقویت می گردد. هماهنگی دست ها و چشم ها، انعطاف پذیری، کنترل اندام ها و تعادل از مهارت هایی ست که کودک شما با یادگیری تنیس می آموزد. تنیس ورزشی ست که کودک شما می تواند تا آخر عمر آن را به عنوان ورزش تخصصی خود ادامه دهد.

فوتبال

فوتبال ورزشی ست که برای سلامت قلب و عروق کودک شما مناسب می باشد و در عین حال انعطاف پذیری بدن او را بالا می برد. مهمتر از همه اینها، کار گروهی را به او می آموزد. بچه های که زمان زیادی را در خانه و پای گوشی هایشان می گذرانند، دچار کمبود ویتامین دی و نزدیک بینی می شوند. از آنجا که فوتبال یک ورزش فضای باز است، کودک شما از ابتلا به این مسائل نیز در امان خواهد بود.

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 15 مهر 1403 بروزرسانی: 15 مهر 1403 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 2009

به "برترین ورزش ها برای بچه ها معتاد به اینترنت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین ورزش ها برای بچه ها معتاد به اینترنت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید