جوجه کباب با رب گوجه فرنگی
به گزارش کوه سفید، این غذا به علت وجود رب گوجه فرنگی رنگ فوق العاده ای دارد و برای مهمانی و مسافرت یا پیک نیک گزینه بسیار خوبی به شمار می رود.
جوجه کباب با رب گوجه فرنگی یکی از روش های مزه دار کردن جوجه است که آن را خوشمزه می نماید. ما در این دستور پخت سه مدل طبخ این جوجه را به شما یاد خواهیم داد که می توانید با توجه به امکانات و موقعیت خود آن را تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با رب گوجه فرنگی
- سینه مرغ 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- ماست 1 پیمانه
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب با رب گوجه فرنگی
مرحله اول
شما می توانید برای تهیه این جوجه کباب فقط از سینه مرغ بهره ببرید یا می توانید یک مرغ کامل را به صورت جوجه کبابی خرد کنید یا حتی فقط از بال و کتف بهره ببرید. مرغ ها را بدون استخوان کنید و به مقدار دلخواه برش بزنید. خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج گردد.
مرحله دوم
در ادامه داخل یک کاسه بزرگ ماست را به همراه رب و ادویه ها و روغن مایع بریزید و خوب مواد را مخلوط کنید. حالا مرغ خردشده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مرغ ها مزه دار شوند. بعد روی کاسه را بپوشانید و چند ساعت حداقل در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
مرحله سوم
در ادامه جوجه ها را به سیخ های چوبی بزنید. به دلخواه می توانید مابین آن از گوجه گیلاسی یا فلفل دلمه بهره ببرید. سیخ ها را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید و 15 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا بپزد. در پایان گریل را روشن کنید تا سطح جوجه ها طلایی گردد. برای پخت بدون فر نیز بعد از سیخ زدن جوجه ها آن ها را داخل تابه گریل سرخ کنید.
مرحله چهارم
برای روش پخت سوم، زغال را داخل منقل بریزید و با یاری ژل آتش زن آن را روشن کنید. بعد از سرخ شدن زغال باید جوجه ها را به سیخ بزنید و روی زغال داغ کباب کنید. در پایان جوجه را با پلو یا نان سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب با رب گوجه فرنگی
- می توانید از 1 ساعت تا 24 ساعت به جوجه در یخچال استراحت دهید.
- به جای روغن از روغن زیتون نیز می توانید بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، طرز تهیه گل در چمن گیلانی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا