معروف ترین غذاهای مانیلا، فیلیپین

به گزارش کوه سفید، غذاهای مانیلا، فیلیپین

شهر مانیلا، مرکز فیلیپین، یکی از پر جمعیت ترین شهر های جهان است. این شهر بعلاوه یکی از ثروتمند ترین شهرهای جنوب آسیا است که به شهر چند ملیتی هم شناخته می شود. منطقه اسپانیایی در شرق مانیلا، یکی از قدیمی ترین شهر های فیلیپین است که تاریخ آثار یافت شده در آن به قرن 16 ام بر می شود. در شهر سرزنده مانیلا می توانید غذاهای خوش رنگ و لعاب فیلیپینی را امتحان کنید. اگر قصد سفر به مانیلا را دارید، با خبرنگاران همراه باشید تا با خوشمزه ترین غذاهای مانیلا آشنا شوید.

معروف ترین غذاهای مانیلا، فیلیپین

1- هالو هالو (Halo-halo)

خیابان های مانیلا در تابستان، پر از این دسر خوشرنگ فیلیپینی می شوند. در این دسر از شیر و میوه های تازه به همراه بستنی استفاده می گردد. هالو هالوی فیلیپینی با لوبیا، ژل نارگیل، سیب زمینی بنفش، میوه های تازه و بستنی تهیه می گردد. این دسر به علت ترکیب مواد متفاوت، طعمی منحصر به فرد دارد که یا شما را عاشق خودش می نماید یا از آن متنفر می شوید! در هر صورت، ظاهر این دسر آنقدری خوش رنگ و لعاب است که به یک بار امتحان کردنش می ارزد.

2- کینیلا (Kinilaw)

این غذای ساده اما محبوب فیلیپینی از ترکیب ماهی، پیاز، سیر، زنجبیل، گوجه فرنگی و چیلی در کمی سرکه نارگیل و آب مرکبات درست می گردد. در برخی از منطقه ها، ماهی این غذا در مایعی از کرم نارگیل خوابانده می گردد. در سفرتان به مانیلا حتما این غذای سوپ مانند را به صورت داغ امتحان کنید و از طعم ماهی و سبزیجات تازه آن لذت ببرید.

3- کاره کاره (Kare-kare)

کاره کاره نوعی غذای سوپی است که از گوشت دم گاو، ترب چینی، سبزی دایکون و بادمجان در سس بادام زمینی که از گیاه آناتو و کره بادام زمینی تهیه می گردد، پخته می گردد. کاره کاره یکی از آن غذاهایی است که در سفرتان به فیلیپین بهتر است امتحانش کنید و این شانس را به آن بدهید که از غذاهای محبوبتان بگردد! این غذای هوس برانگیز به همراه برنج و میگو سرو می گردد.

4- فوژن فیلیپینی

فوژن ها، غذاهای چند ملیتی هستند. در دهه های گذشته می توانستید انواع مختلفی از این فوژن ها را در غذاهای مانیلا پیدا کنید که تمرکز آن ها بیشتر روی طعم های غربی بوده است. در حال حاضر، رستوران ها بیشتر سعی دارند تا طعمی منحصر به فرد و مطابق با ذائقه فیلیپینی را عرضه نمایند. می توانید از خوردن یک فوژن با مواد اولیه مخصوص فیلیپینی مثل سس نارگیل لذت ببرید.

5- بوکو (Buko)

بوکو نوعی پای فیلیپینی است که تا حد زیادی به کاستارد شباهت دارد. کرم این پای کمی سنگین تر از کاستارد است و در آن از خامه استفاده نمی گردد. روی این دسر شیرین، ترد و داخل آن نرم است. اندازه تردی رویه آن یکی از ویژگی هایی است که یک بوکو خوب را تعریف می نماید. در سفر به مانیلا می توانید برترین نوع این دسر هیجان انگیز را در کافه وایلد فلور امتحان کنید.

منبع: الی گشت
انتشار: 6 آذر 1403 بروزرسانی: 6 آذر 1403 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 2048

به "معروف ترین غذاهای مانیلا، فیلیپین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معروف ترین غذاهای مانیلا، فیلیپین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید