کدام سبزی را هرگز نباید در قرمه سبزی ریخت؟

به گزارش کوه سفید، از چوچاق در قرمه سبزی استفاده نمی گردد و هرگز هم نباید استفاده کرد. به این علت که استفاده از سبزی چوچاق در قورمه سبزی باعث تلخ شدن خورشت شده و بعلاوه بوی بدی به غذا می دهد.

کدام سبزی را هرگز نباید در قرمه سبزی ریخت؟

خورشت قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که تاریخچه آن به قرن ها قبل بر می گردد. با این حال شاید کمتر ایرانی پیدا گردد که عاشق این خورش خوشمزه نباشد.

خورشت قورمه سبزی از اصیل ترین غذا های ایرانی محسوب می گردد که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می گردد.

البته در بعضی شهر ها این خورش با مواد دیگری طبخ می گردد که خیلی متفاوت نیستند مثلا به جای استفاده از لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می گردد و در بعضی نقاط به جای استفاده از سبزی خورشتی متداول از سبزی های معطر کوهی و محلی استفاده می گردد. در ادامه سبزی ممنوعه خورشت قورمه سبزی را بشناسید.

چوچاق یا زولنگ نوعی سبزی محلی است که در بعضی غذا ها کاربرد دارد. در ادامه این پست خواهیم گفت آیا چوچاق در قورمه سبزی باعث خوشمزه شدن آن می گردد یا نه.

چوچاق از سبزی های معطر شمالی است که اتفاقا سبزی تقریبا گرانی میباشد. مصرف این سبزی به علت عطر و طعم خاصش در شمال کشور بسیار پر هوادار است و اگر درست استفاده گردد بسیار خوشمزه است و به خوشمزه شدن غذا ها نیز یاری می نماید.. در ادامه این مطلب خواهیم گفت چوچاق در قورمه سبزی خوشمزه میکند یا نه؟

آیا چوچاق قرمه سبزی را خوشمزه می نماید؟

چوچاق، نوعی سبزی محلی است که در شمال ایران به خصوص گیلان رشد میکند. این سبزی محلی خواص دارویی زیادی دارد و دارای مزاج و طبع گرم است. به سبزی چوچاق، زولنگ نیز گفته میگردد. این سبزی خاص و معطر مانند مرزه و ترخون موارد استفاده خاصی دارد.

حتی میتوانید از چوچاق خشک به عنوان دمنوش هم بهره ببرید. همانطور که گفتیم چوچاق بسیار معطر است برای غذا های مختلفی از آن می توان استفاده کرد مانند:

سبزی پلو با ماهی

مرغ شکم پر

ماهی شکم پر

کوکو سبزی

زیتون پرورده

ترشیجات (هفت بیجار، لیته، بادمجان، …)

برای ماست و دوغ

ترش واش

مرغ ترش

بادمجان شکم پر

کال کباب محلی

دلال محلی میوه و ماست

اناربیج

کباب ترش

جوجه ترش و …..

سوال:، اما اگر برای شما این سوال مطرح شده است که آیا میگردد از سبزی چوچاق در قورمه سبزی استفاده کرد یا نه باید بگوییم خیر.

از چوچاق در قرمه سبزی استفاده نمیگردد. استفاده از سبزی چوچاق در قورمه سبزی باعث تلخ شدن خورشت شده و بعلاوه بوی بدی به غذا میدهد. البته مصرف سبزیجات در هر منطقه فرق دارد و گاهی بعضی از مردم شمال در تهیه قورمه سبزی از نوعی سبزی به نام خالواش استفاده میکنند و در کنار آن از میزان کمی چوچاق نیز استفاده میکنند.

در تهیه قورمه سبزی از سبزی هایی همانند گشنیز، جعفری، تره، شنبلیله و برای لعاب دار شدن قورمه سبزی از اسفناج استفاده میکنند. میزان مصرف شنبلیله نسبت به باقی سبزیجات کمتر است چرا که به خاطر طعم تند و تیزش اگر بیش از حد استفاده گردد خورشت را تلخ میکند.

خواص چوچاق

این سبزی مانند سبزیجات دیگر دارای خواص زیادی است. از جمله مصارف دارویی. این گیاه، مسکن درد، اشتها آور، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است.

بعلاوه از گیاه چوچاق می توان برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن هم استفاده کرد..

خاصیت اصلی چوچاق در ریشه آن نهفته است. ریشه چوچاق برای درمان سیاه سرفه، عفونت های ادراری، بیماری های کبد و کلیه ها، تحلیل ورم ها و ناراحتی های پوستی استفاده می گردد.

منبع: ویکی گردی

منبع: فرادید
انتشار: 1 مهر 1401 بروزرسانی: 1 مهر 1401 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 1821

به "کدام سبزی را هرگز نباید در قرمه سبزی ریخت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام سبزی را هرگز نباید در قرمه سبزی ریخت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید