آیا مجلس از استفساریه برای قانون لغو تحریم ها استفاده می کند؟
به گزارش کوه سفید، تهران (پانا) - سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر داد برخی نمایندگان پیگیر استفساریه ای درباره قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها هستند مبنی بر اینکه با توجه به این قانون امکان اتخاذ چنین تصمیمی از سوی سازمان انرژی اتمی و دولت وجود دارد یا خیر؟
محمدحسین فرهنگی در حاشیه نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: پیش از رسمی شدن جلسه صبح امروز تعدادی از کنندگان درخواست کردند به استناد تبصره ماده 183 آیین نامه داخلی به موضوع توافق بین سازمان انرژی اتمی و آژانس بین المللی انرژی اتمی ورود فوری و اضطراری داشته باشند.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اضافه کرد: به استناد این تبصره موضوع این توافق در دستور کار قرار گرفت تا تصمیم گیری شود. خاتمه وقت اداری سه شنبه 5 اسفند زمان توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی است، بنابراین طبق قانون باید تکلیف این موضوع روشن شود و در نهایت 221 کننده موافقت کردند.
کننده مردم تبریز اضافه کرد: تأکید مجلس بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها است و دولت و مسئولان آژانس و سازمان انرژی اتمی باید آن را اجرا کنند. طرف های مقابل نیز اظهارات متناقضی را عنوان کردند اما هیچ گام جدی برنداشتند. مجلس اصرار دارد که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها باید اجرا شود.
فرهنگی به بررسی لایحه بودجه 1400 هم اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم پیشنهادات، ممکن است که دو تا سه هفته جلسات بررسی بودجه به طول بینجامد، کنندگان در نشست عصر امروز درباره حوزه انرژی، تأمین منابع مالی برای مایحتاج عمومی و تأمین مواد اولیه پتروشیمی ها و خوراک نفت و گاز مصرف کننده ها تصمیماتی گرفتند و پیشنهادهایی مطرح کردند البته تنها پیشنهاد مربوط به معین سقف برای کالاهای اساسی مورد نظر موافق کنندگان قرار گرفت.
وی گفت: برخی کنندگان پیگیر استفساریه ای پیرامون قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها هستند مبنی بر اینکه با توجه به این قانون امکان اتخاذ چنین تصمیمی از سوی سازمان انرژی اتمی و دولت وجود دارد یا خیر؟ البته در این زمینه هنوز تصمیم گیری نشده و معین نیست در جلسه فردا به صورت علنی یا غیرعلنی به آن پرداخته شود چرا که ما با محدودیت موضوع رسیدگی به بودجه در جلسات صحن روبرو هستیم.
منبع: خبرگزاری پانا