طرز تهیه سالاد هندوانه

به گزارش کوه سفید به نقل از نمناک ،سالاد هندوانه نعنایی یک سالاد تابستانی انرژی بخش با هندوانه و عطر نعنا هر کسی را برای یک روز کامل شارژ می کند.

طرز تهیه سالاد هندوانه

مواد لازم سالاد هندوانه

پنیر ریکوتا یا پنیر فتا60 گرم
هندوانه زردیک عدد کوچک (یک کیلویی)
هندوانه قرمزیک عدد کوچک (یک کیلویی)
نعنا تازه3 قاشق غذا خوری
نمک ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد هندوانه

  1. برای درست کردن این سالاد ساده کار زیادی قرار نیست انجام دهید ابتدا هندوانه را به وسیله یک چاقوی تیز پوست بگیرید طوری که سفید روی هندوانه باقی نماند.
  2. سپس هندوانه پوست گرفته شده را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید و پنیر فتا را به قطعات کوچک و نازک برش بزنید و روی هندوانه بریزید در آخر نمک و نعنای خرد شده را به سالاد اضافه کرده و سرو نمایید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 آبان 1399 بروزرسانی: 22 آبان 1399 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 931

به "طرز تهیه سالاد هندوانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد هندوانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید