طرز تهیه سالاد هندوانه
به گزارش کوه سفید، به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک ،سالاد هندوانه نعنایی یک سالاد تابستانی انرژی بخش با هندوانه و عطر نعنا هر کسی را برای یک روز کامل شارژ می کند.

مواد لازم سالاد هندوانه
پنیر ریکوتا یا پنیر فتا | 60 گرم |
هندوانه زرد | یک عدد کوچک (یک کیلویی) |
هندوانه قرمز | یک عدد کوچک (یک کیلویی) |
نعنا تازه | 3 قاشق غذا خوری |
نمک | ½ قاشق چای خوری |
طرز تهیه سالاد هندوانه
- برای درست کردن این سالاد ساده کار زیادی قرار نیست انجام دهید ابتدا هندوانه را به وسیله یک چاقوی تیز پوست بگیرید طوری که سفید روی هندوانه باقی نماند.
- سپس هندوانه پوست گرفته شده را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید و پنیر فتا را به قطعات کوچک و نازک برش بزنید و روی هندوانه بریزید در آخر نمک و نعنای خرد شده را به سالاد اضافه کرده و سرو نمایید.
انتشار: 22 آبان 1399
بروزرسانی: 22 آبان 1399
گردآورنده: agdagh.ir
شناسه مطلب: 931
به "طرز تهیه سالاد هندوانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد هندوانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید