طرز تهیه پاستای تاکو

به گزارش کوه سفید، پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی-مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از 30 دقیقه آماده می گردد. این غذای دلچسب با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته می گردد و همه خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستای تاکو را آموزش دهیم.

طرز تهیه پاستای تاکو

این غذا یک غذای ایتالیایی، با حال و هوای مکزیک است که هم هواداران غذای ایتالیایی را به وجد می آورد و هم عاشقان غذای مکزیکی را. وقتی قصد تهیه پاستا داریم، گزینه های زیادی جلوی ما قرارد دارد و انتخاب با ما است که به سراغ پاستاهای معروف همیشگی برویم، یا اینکه نگاهی به دستوالعمل های تازه بیاندازیم و پاستاهای متفاوت را امتحان کنیم.

پس اگر به دنبلا یک غذای راحت، سریع و خوشمزه هستید که رضایت همه اعضای خانواده را جلب کند، این پاستای تاکوی پنیری و خوشزه برای شما است. بعلاوه می توانید نگاهی به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران بزنید تا انواع دسرها و غذاهای مکزیکی، ایتالیایی، ترکی، عربی، ایرانی و غیره را یاد بگیرید و در خانه تهیه کنید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ نموده: 150 گرم
  • پاستا: 150 گرم
  • پوره گوجه فرنگی: یک و نیم پیمانه
  • فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
  • پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل هالوپینو: 10 عدد
  • سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه تاکو شامل پاپریکا، آورگانو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، ودر سیر و پودر پیاز: به مقدار دلخواه

طرز تهیه پاستای تاکو

  1. برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید.
  2. گوشت چرخ نموده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمه ای و پیاز تفت بخورند.
  4. سس کچاپ و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه فرنگی بپزد.
  5. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه ای و دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
  6. بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.
  7. قابلمه آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید.
  8. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید.
  9. سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق گردد.
  10. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.
  11. پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب گردد و سپس سرو کنید.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 2098

به "طرز تهیه پاستای تاکو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستای تاکو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید