طرز تهیه پاستای تاکو
به گزارش کوه سفید، پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی-مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از 30 دقیقه آماده می گردد. این غذای دلچسب با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته می گردد و همه خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستای تاکو را آموزش دهیم.

این غذا یک غذای ایتالیایی، با حال و هوای مکزیک است که هم هواداران غذای ایتالیایی را به وجد می آورد و هم عاشقان غذای مکزیکی را. وقتی قصد تهیه پاستا داریم، گزینه های زیادی جلوی ما قرارد دارد و انتخاب با ما است که به سراغ پاستاهای معروف همیشگی برویم، یا اینکه نگاهی به دستوالعمل های تازه بیاندازیم و پاستاهای متفاوت را امتحان کنیم.
پس اگر به دنبلا یک غذای راحت، سریع و خوشمزه هستید که رضایت همه اعضای خانواده را جلب کند، این پاستای تاکوی پنیری و خوشزه برای شما است. بعلاوه می توانید نگاهی به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران بزنید تا انواع دسرها و غذاهای مکزیکی، ایتالیایی، ترکی، عربی، ایرانی و غیره را یاد بگیرید و در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ نموده: 150 گرم
- پاستا: 150 گرم
- پوره گوجه فرنگی: یک و نیم پیمانه
- فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
- پنیر خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
- دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- فلفل هالوپینو: 10 عدد
- سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
- ادویه تاکو شامل پاپریکا، آورگانو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، ودر سیر و پودر پیاز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستای تاکو
- برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید.
- گوشت چرخ نموده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
- ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمه ای و پیاز تفت بخورند.
- سس کچاپ و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه فرنگی بپزد.
- بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه ای و دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
- بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.
- قابلمه آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید.
- بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید.
- سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق گردد.
- پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.
- پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب گردد و سپس سرو کنید.