طرز تهیه کیک یزدی خانگی با پف عالی (گام به گام)
به گزارش کوه سفید، کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین کیک های ایرانی است که به خصوص برای مراسم های خاص و سنتی کاربرد زیادی دارد. عطر و طعم این کیک فوق العاده است و روش تهیه اصلی آن که به شهر یزد برمی شود، تفاوت هایی با سایر کیک های مشابه دارد. اگر به تهیه کیک یزدی خانگی علاقه دارید، این مطلب از خبرنگاران را از دست ندهید.

طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی به روش اصیل حتماً گلاب دارد و می توانید عطر گلاب را در آن به راحتی احساس کنید. اضافه کردن عسل موجب طلایی شدن کیک ها می گردد. می توانید در صورت تمایل به مقدار سر قاشق چای خوری نمک هم به آرد اضافه کنید.
خواندنی ها
طرز تهیه کیک ساده خانگی
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی (برای 6 نفر)
مواد لازم | اندازه |
آرد | 2.5 فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 فنجان |
ماست پرچرب | 1 فنجان |
گلاب | 5 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 فنجان سرخالی |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد یا پودر پسته | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کیک یزدی
- همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
- تخم مرغ ها را با شکر در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا کشدار و کرم رنگ گردد.
- روغن مایع و ماست را هم به مخلوط اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست گردد.
- پودر هل، گلاب، عسل و وانیل را هم اضافه کنید و برای مدت 1 دقیقه با همزن بزنید.
- آرد، وانیل و بکینگ پودر را ترکیب نموده و 2 بار الک کنید.
- مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا فرم خمیری به خود بگیرد.
- قالب های کیک یزدی را داخل سینی فر بچینید.
- مایه کیک را به مقدار سر خالی داخل قالب بریزید. اگر در پی طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی هستید، می توانید با یاری یک چاقو چند برش سطحی روی کیک ایجاد کنید.
- روی کیک را با کنجد یا پودر پسته تزیین کنید.
- سینی را داخل فر بگذارید و پس از حدود 15 تا 20 دقیقه که کیک ها پف کردند و طلایی شدند، خارج کنید.
خواندنی ها
طرز تهیه کیک ماست
نکات طرز تهیه کیک یزدی
- بهتر است مخلوط آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله به مواد اضافه کنید. با دور کند همزن، برای مدت کوتاهی و در یک جهت هم بزنید تا فقط گلوله های آرد باز گردد.
- سعی کنید از قالب های نچسب بهره ببرید. در غیر این صورت داخل قالب ها کاغذ مخصوص کیک بگذارید. بهتر است قالب ها را چرب نکنید. چون ممکن است چربی بر اثر حرارت وارد بافت کیک گردد و مانع پف کردن آن گردد.
- اضافه کردن زعفران دم نموده هم موجب خوش طعم و خوش رنگ تر شدن کیک شما می گردد.
- طرز تهیه کیک یزدی با شیر هم به همین صورت است. فقط کافی است یک فنجان شیر را جایگزین ماست کنید.
- مایه آماده شده را می توانید هم با قیف و هم با قاشق در قالب ها بریزید.
- اگر پس از پختن کیک متوجه شدید که سطح آن زیادی روشن است و طلایی نشده، فر را برای 2 دقیقه در حالت گریل بگذارید.
- کیک یزدی ها را پس از پخته شدن از فر در بیاورید. صبر کنید تا سرد شوند و سپس سرو کنید.
- می توانید برای تزئین کیک یزدی ها از اندازهی سس شکلات بهره ببرید.
نکاتی که به درست کردن کیک یزدی با پف عالی یاری می نماید:
- مقدار مواد اولیه را به صورت دقیق رعایت کنید.
- دمای فر باید مناسب و در مقدار اعلام شده باشد.
- ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید.
- مواد باید هم دما با محیط باشد.
- به تاریخ انقضای بکینگ پودر دقت کنید.
- در زمان پختن کیک نباید درِ فر را باز کنید.
دیدنی ها
طرز تهیه کیک نارگیلی
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 24 بهمن 1403
بروزرسانی: 24 بهمن 1403
گردآورنده: agdagh.ir
شناسه مطلب: 2086
به "طرز تهیه کیک یزدی خانگی با پف عالی (گام به گام)" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک یزدی خانگی با پف عالی (گام به گام)"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید