طرز تهیه دسر خوشمزه و آسانی که با کادایف تهیه می گردد
به گزارش کوه سفید، در این گزارش شما را با طرز تهیه فرنی و کادایف آشنا خواهیم کرد. تلفیق این دو با یکدیگر دسر خوشمزه ای را خلق می نماید و روش تهیه آن بسیار ساده است، فقط کافی است این مراحل را یکی پس از دیگری انجام بدهید.
مواد لازم برای6 نفر:
رشته کادایف 200 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
شکر 5 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
خامه 200 گرم
شیر 3 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
1- طرز تهیه کادایف:کره را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب گردد، رشته های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر (2ق) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته گرددوقتی رنگ رشته ها طلایی شد تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
2- طرز تهیه فرنی: برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت و شکر (بستگی به ذائقتون می توانید شکر بیشتری اضافه کنید) را با هم مخلوط کنید، سپس شیر را کم کم به آن ها اضافه نموده، به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نگردد، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه نموده و با هم مخلوط کنید.
3- حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنیدتا مواد غلیظ شوند، در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک گردد.
4- یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید نیمی از رشته های کادایف را داخل ظرف قرار دهید، حالا فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها راهم روی فرنی ریخته و با قاشق آن ها را داخل ظرف پخش کنید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک گردد.
سایر نکات:
1) دسر را داخل ظرف های یکنفره هم میتوانید بریزید.
2) در آخر روی دسر رو با مغز گردو و پسته تزیین کنید.
منبع: گردشبان