طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

به گزارش کوه سفید، این بار می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذای شیک و مجلسی را به شما آموزش دهیم تا در میهمانی هایتان بدرخشید. با طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی

  • فیله ماهی پوست کنده 400 گرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • کره پاستوریزه کاله دو قاشق چای خوری
  • پیاز ریز خرد شده یک عدد
  • پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی یک عدد
  • برنج سفید چهار قاشق غذاخوری
  • آب انگور سفید 125 میلی لیتر
  • گوجه فرنگی چهار عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • هویج نازک حلقه شده یک عدد

طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

مرحله اول

داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت میانه قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.

مرحله دوم

برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویه ای که مایلید اضافه کنید.

مرحله سوم

درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد.برای این که سوپ مجلسی تر باشد، آن را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم گردد. اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفت تر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.

مرحله چهارم

در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرام آرام هم بزنید.ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.

مرحله پنجم

سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را مقدار کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 1813

به "طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید