طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی
به گزارش کوه سفید، این بار می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذای شیک و مجلسی را به شما آموزش دهیم تا در میهمانی هایتان بدرخشید. با طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی
- فیله ماهی پوست کنده 400 گرم
- زعفران به مقدار لازم
- کره پاستوریزه کاله دو قاشق چای خوری
- پیاز ریز خرد شده یک عدد
- پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری
- تره فرنگی یک عدد
- برنج سفید چهار قاشق غذاخوری
- آب انگور سفید 125 میلی لیتر
- گوجه فرنگی چهار عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- هویج نازک حلقه شده یک عدد
طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی
مرحله اول
داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت میانه قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
مرحله دوم
برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویه ای که مایلید اضافه کنید.
مرحله سوم
درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد.برای این که سوپ مجلسی تر باشد، آن را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم گردد. اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفت تر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.
مرحله چهارم
در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرام آرام هم بزنید.ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.
مرحله پنجم
سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را مقدار کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله