طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه خامه ای
به گزارش کوه سفید، هنوز هم نمی توان درست حکم نهایی داد که سوپ گوجه فرنگی خوشمزه و محبوب برای اولین بار در چه کشوری تهیه شده است، اما چیزی که اهمیت دارد طعم خوب آن و پرطرفداری این سوپ است. با رسیدن پاییز، ضروری است ما روش تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه را بلد باشیم تا روزهای سرد را لذت بخش سپری کنیم.
گوجه فرنگی با داشتن حجم بالای ویتامین ث و آنتی اکسیدان می تواند یک داروی مقوی برای مریضی های مختلف باشد و شما را در روزهای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا یاری کند. این سوپ یکی از گزینه های پیشنهادی ما برای بچه های بد غذایی ست که سوپ را غذا نمی دانند. ترکیب این خوراکی خوشمزه با سبزیجات مختلف و شیر پرچرب، طعمی فرق دارد که باید امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده دو عدد
- ساقه کرفس خرد شده دو عدد
- هویج خرد شده 300 گرم
- سیب زمینی خرد شده 500 گرم
- برگ بو چهار عدد
- پوره گوجه فرنگی پنج قاشق غذاخوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
- سرکه سیب یا انگور دو قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده 1600 گرم
- گوجه رنده شده 500 گرم
- پودر فشرده عصاره سبزیجات سه عدد
- شیر پرچرب خرید آنلاین 400 میلی لیتر
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه
مرحله اول
سوپ مقوی گوجه فرنگی را به روش های مختلفی می توان تهیه کرد اما اینبار طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خامه ای را به شما آموزش می دهیم. برای آغاز روغن، پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و برگ بو را در یک قابلمه بزرگ بریزید. سپس آن ها را به آرامی سرخ کنید تا پیازها شفاف شوند و سایر مواد نیز کمی نرم شوند، این کار حدود 10 تا 15 دقیقه طول می کشد.پس از آن قابلمه را پر نموده و اجازه دهید تا بجوشد.
مرحله دوم
پوره گوجه فرنگی، شکر، سرکه، گوجه فرنگی خرد شده و آن بخش رنده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، سپس پودر فشرده عصاره سبزیجات را خرد نموده و داخل ظرف در حال جوش بریزید.
یک لیتر آب جوش را اضافه نموده و بهم بزنید. روی قابلمه را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا سیب زمینی نرم گردد، سپس برگ بوها را بردارید.
مرحله سوم
حالا می توانید با یاری یک گوشت کوب یا مخلوط کن، همه سوپ را پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست گردد. در ادامه می توانید چاشنی دلخواه خود را به سوپ اضافه کنید یا شیرینی آن را بیشتر کنید.
مرحله چهارم
سوپ شما آماده است! می توانید آ ن را به مدت دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید و هرزمان که لازم داشتید نوش جان گردد.
اما اگر شما قصد سرو سوپ گوجه فرنگی خوشمزه خود را دارید، سوپ تان را از حالت فریز خارج کنید تا گرم گردد. حالا می توانید شیر پرچرب را به آن اضافه نموده و صبر کنید تا کاملا یکدست گردد. البته مراقب باشید که خیلی جوش نیاید. به همین راحتی می توانید یک کاسه سوپ گرم و لذت بخش داشته باشید.
چند نکته
- در صورت تمایل می توانید اندازه کمی جو پرک یا برنج نیم دانه به این سوپ اضافه نموده و آن را مقوی تر کنید.
- آب مرغ یا گوشت می تواند طعم این سوپ را بهتر کند.
- سوپ گوجه همراه خوبی برای نودل، برش های مرغ یا گوشت گریل شده است.